Verkkokaupan toimitusehdot, voimassa 14.01.2022 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Pula-ajan pääoma oy (Y-tunnus 2890396-5). Yhtiö ei ole arvonlisäverovelvollinen. Näin ollen tehdyistä ostoksista ei tarvitse maksaa arvonlisäveroa. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti Internetin välityksellä osoitteesta https://pula-ajan.fi/.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Tilauksen tekeminen edellyttää edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksupalvelutarjoaja

Paytrail

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Vaihto- ja palautusehdot

Maksetut merkintämaksut voidaan palauttaa ainoastaan, mikäli sopimusasiakirjoja ei ole vielä sähköisesti allekirjoitettu. Kauppakirjapalvelun osalta palautus onnistuu, mikäli palvelua ei ole otettu käyttöön. Käytöksi katsotaan sähköisen allekirjoituksen tekeminen tai sähköisen tarjouksen tekeminen. Fyysisten tuotteiden osalta palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Muiden kuin yllämainittujen poikkeuksien osalta asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Muutokset ehdoissa

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Pula-ajan pääoma oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.